Αποστολή - Πληρωμή


 

1. Πιστωτική Χρεωστική κάρτα:

Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard, καθώς και προπληρωμένες κάρτες και χρεωστικές κάρτες που εκδίδονται από τις περισσότερες τράπεζες μέσω της ALPHABANK, ένα ασφαλές σύστημα πληρωμών που λειτουργεί από τον αξιόπιστο συνεργάτη μας ALPHABANK, το οποίο εγγυάται την ασφάλεια των συναλλαγών.
 
Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποκαλύπτονται στο billios.gr καθώς η συναλλαγή πραγματοποιείται μεταξύ της τράπεζάς μας και της τράπεζάς σας. Τα στοιχεία της ευαίσθητης κάρτας σας διατηρούνται ιδιωτικά από ένα αξιόπιστο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

 
2.Αντικαταβολή (C.O.D):

Πληρώνετε το συνολικό τιμολόγιο όταν λαμβάνετε τα δέματα. Η παράδοση μετρητών είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο για παραγγελίες που αποστέλλονται στην Κύπρο και την Ελλάδα.


3.Τραπεζική Κατάθεση:

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω ενσύρματης μεταφοράς, Internet Banking ή Ηλεκτρονικής Μεταφοράς Χρημάτων (ΗΜΧ). Κατά την πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε σημειώσει τον αριθμό της παραγγελίας σας.
        Τράπεζα - ALPHABANK
        Δικαιούχος - Μπιλλιος Νικόλαος 
        Τραπεζικός λογαριασμός - GR2201404000400002002013842
  

4.Παραλαβή από το κατάστημα

 

 

Αποστολή & παράδοση

Στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα μέσω της SPEEDEX. Σύμφωνα με τους ισχύοντες διεθνείς κανονισμούς εμπορίου, θα υπάρχει επίσημη απόδειξη ή τιμολόγιο μέσα στο δέμα μαζί με τα εμπορεύματα. Η απόδειξη ή το τιμολόγιο θα φέρει το συνολικό ποσό των αγορασθέντων εμπορευμάτων σε ευρώ. Επίσης, η απόδειξη ή το τιμολόγιο θα δείχνει το ποσό κάθε αντικειμένου που αγοράστηκε.Εξοδα αποστολής
Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται ως εξής για κάθε ξεχωριστή αποστολή:

Τα 2 πρώτα κιλά με 2,8ευρώ, κάθε επόμενο κιλό με 1 ευρώ επιπλέον. Στο συνολικό κόστος υπολογίζεται τα έξοδα αντικαταβολής εφόσον επιλεχθεί συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής.Το κόστος είναι 2ευρώ.

 

 

 

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ Το www.billios.gr συνεργάζεται
με ePOS της τράπεζας Alphabank για
μέγιστη ασφάλεια!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Δωρεάν παράδοση της παραγγελίας
σου για κάθε παραγγελία ανω των
90,00€
ΩΡΑΡΙΟ Δευτέρα-Σάββατο
08:00-16:00
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ